BİR FARK YARAT !!

BİR FARK YARAT !!
BİR FARK YARAT !!
  • 5/24/2021

İnsanız ya eksiğiz. Her şeyi "kendi kurallarımız, kendi iletişim biçimlerimiz, kendi gerçeklerimiz" üzerinden isteriz. Öyle "iyi" hissederiz.
Bilmediğimiz bir gerçeklik karşısında, "öğreneyim ben bunu" yerine "bu ne ki?" deriz. Yadırgamak kabil. Kabil de, başka yaşam biçimleri de var hayatta. Bizim sizin gibi algılamayanlar da. Bir işin kulpunu, o gördüklerimizden değil, görmediğimiz bir yanından tutanlar da.

Şu bahar curcunasında her yandan yeşeren, doğada bizim algılayışımızdan farklı, hayatı başka bir yanından okuyan insanlar, çocuklar, canlar var. İçimizde ölmeye mahkum ettiğimiz o "Yaşam hakkına" inanalım bir zahmet; Merhametten değil, saygıdan; Acımadan değil, anlamaktan; tahammülden değil, hayattan. 

Otizmin farkındayız, yanınızdayız diyenlerdeniz bizde.

Bu farkındalığımızı göstermek adına YAŞAM OTİZM SPORLA EĞİTİM MERKEZİ kurucuları, yaşam koçları ve öğrencileri ile birlikte bir etkinlik oluşturduk bu yıl Otizm farkındalık gününde. “Bir fark yarat” diyerekten araçlarımızdan birini otizm farkındalığına tahsis ettik. Yaşam Otizm öğrencileri, yaşam koçları ve ekibimiz ile aracımızın dorsesine ellerimizi bastık. Bu anlarda hem duygulandık, hem de çok eğlendik.

Bir fark yaratabildiğimizi umaraktan!...